vineri, 25 martie 2011

Review: Fond de ten cu minerale Avon

Ce spun producatorii: Produsele din gama Smooth Minerals nu contin talc, coloranti si sunt imbogatite cu pigmenti 100% naturali. Fondul de ten se uniformizeaza usor si se simte placut pe piele. Se evita neplacuta problema a strangerii in jurul ridurilor datorita compozitiei. 

Eu folosesc acest fond de ten pe post de pudra fixatoare peste corector si fond de ten. Pentru mine este perfect, deoarece nu am nevoie de o acoperire mare. Gradul de acoperire ti-l poti face cat de mare doresti in functie de cantitatea aplicata, fara a arata prafuit sau fals. 

Nu rezista o zi intreaga pe ten, dar il poti reaplica cu usurinta. Textura este placuta si se aplica uniform, iar pielea ramane catifelata si mata. Are inauntru o oglinda, dar trebuie sa o stergi de fiecare data cand vrei sa te uiti in ea deoarece se murdareste.

Eu il am in nuanta Ivory care mi se potriveste perfect. Acest fond de ten cu minerale il recomand persoanelor care nu au probleme mari cu tenul :) 
Termenul de valabilitate e de 24 de luni de la deshiderea produsului ( sper sa am dreptate :)) )
Gramajul e de 6 grame. Cred ca imi va ajunge cateva luni bune.
L-am luat 26 de lei, dar pretul standard e de 38 lei.

Voi ati incercat/incerca acest fond de ten cu minerale?

18 comentarii:

  1. 24 M inseamna 24 months. banuiesc ca are si un capac ridicat ca sa indice termenul de valabilitate de la deschidere.

    RăspundețiȘtergere
  2. Hey:*
    e bine k te intelegi cu el. eu am incercat toate produsele de la avon si nu mi-a placut niciunul.
    cel mai mare fail mi se pare magix0ul, baza d machiaj, care e nisipos si de la care am avut o gramada d prob cu tenul :(

    RăspundețiȘtergere
  3. @ A.M: mersi mult ca mi'ai zis:) deci termenul de valabilitate e de 24 de luni de la deschidere, eu asa cred :)

    RăspundețiȘtergere
  4. @ Alexandra: Mie imi plac produsele de la Avon, nu toate, dar majoritatea imi plac. Am auzit si eu de la o prietena ca baza de machiaj nu e buna de nimic, dar o bloggerita mi'a zis ca e okei. Acum nu mai stiu ce sa cred :)) Imi pare rau ca ai avut probleme cu tenul din cauza asta..

    RăspundețiȘtergere
  5. Am gasit eu gramajul..in brosura 5/2011.Are 6 grame:)

    RăspundețiȘtergere
  6. @Foxxi A: Mersi tare mult! Esti o scumpa :*

    RăspundețiȘtergere
  7. stai linistita, ca s-a rezolvat, mai grueu da s-a rezolvat.
    ideea e k mi se par si scumpi si prost calitative produsele. iti zic si d c. baza d machiaj dl ei e 360 d mii sau ceva de genu...
    iar la peggy sage, de unde am luato eu kre e exceleenta 32o mii :)) si e diferenta de la cer la pamant. la fonduri de ten au preturi mai mici, dar pt tipurile d machiaje care mi le fac sau le fac altor fete nu rezista si nu sunt tocmai "decente".
    momentan eu mrg pe l'oreal, peggy sage, coastal scents si mac. toate fetele care le-am machiat au fost foarte multumite.
    ti-am zis, depinde de la caz la caz:-??

    RăspundețiȘtergere
  8. @ Alexandra: Da ai dreptate, raportul calitate-pret nu e foarte corect in cazul produselor Avon. Chestia e ca ofertele ma omoara..

    RăspundețiȘtergere
  9. pana la urma conteaza ce i se potriveste tenului tau; cred ca unele produse de la Avon sunt ok pentru tenul unora si mai putin eficiente pentru tenul altora....eu le foloseam mult in perioada liceului, acum folosesc mult mai putine produse de machiaj- am observat ca machiajele mai evidente imbatranesc...iar la cei 31 de ani ai mei, le cam evit.

    RăspundețiȘtergere
  10. @ Stilistele: Da, machiajele evidente imbatranesc. Incerc sa scap si eu de obiceiul de a le face, pentru ca atunci cand le port arat mult mai matura.

    RăspundețiȘtergere
  11. Iubesc fondula asta de ten! e mult mai bun decat varianta veche! eu am nuanta Sand Beige si e perfect!:) imi face un ten de papusa!!:)

    RăspundețiȘtergere
  12. Sincer nici mie nu-mi plac produsele de la Avon! Le stiu de ani se zile si n-am sa neg ca nu am casa plina de parfumuri , geluri de dus , creme de la ei (cosmetice numai am ca le-am dat cadou toate la prietene) , dar asta fiind ca fac comenzi in prostie doar ptr. ca arata frumos in catalog. Niciodata n-am avut vreo problema cu tenul , dar dupa prima folosire a unui fond de ten , cel mai scump de la avon , intr-o sticla patrata , am avut niste bube pe toata fata de mai mare frumusetea. Si atunci am zis : NU! . Nu imi inteleg nici prietenele care desi nu-s multumite de firma asta tot de la ei cumpara. Si chiar le-am intrebat de ce , si mi-au raspuns ca sunt mai la indemana si mai ieftine:)) Ba nu , nu sunt chiar asa de ieftine. De ex. firma Flormar are cam acelas pret dar calitatea e de 10 ori mai sus.
    Pupici , si eu am vazut fondul asta de ten in catalog si ma tenta , dar am d-astea minerale de la Sephora si nu-mi plac.

    RăspundețiȘtergere
  13. @ Little Pricess: stiu, si mie imi place, dar eu oricum am ten de papusa. modesta stiu :))))

    RăspundețiȘtergere
  14. @Antonia: Daa, arata atat de bine in catalog si ma tenteaza tot timpul sa imi iau cate ceva! Am auzit multe cazuri cu bubite pe fata din cauza fondurilor de ten de la Avon. Eu una nu am incercat nici un fond de ten de la Avon si nici nu voi incerca..

    RăspundețiȘtergere
  15. Nu m-am impacat niciodata cu fondul de ten mineral.Cred ca totusi nu e de mine... Pupici!

    RăspundețiȘtergere
  16. e super il folosesc m si nu am ajut nici o problema cu tenul.la fel si cu alte produse de la avon .deci sunt bune

    RăspundețiȘtergere
  17. @ Anonim: ma bucur ca si tie iti place!

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...