marți, 1 martie 2011

Review: Nivea Double Effect Shower & Shave

    Epilatul cu lama mi se pare cea mai simpla metoda de epilat; nedureroasa, rapida, accesibila.
Recunosc ca si eu m'am taiat de cateva ori, dar macar nu am acele bubite pe piele de la epilatul cu ceara/aparatul de epilat. 
Astazi am sa va spun cateva lucruri despre gelul/crema de la Nivea pentru dus&ras.




Ce spun producatorii -  Gelul de dus cremă cu Ulei de Avocado oferă pielii catifelarea necesară şi asigură o epilare uşoară. Spuma bogată îngrijeşte pielea în timp ce parfumul delicat de Fructul Pasiunii îţi stimulează simţurile.

Ce imi place - consistenta usoara
                     - mirosul fresh (Fructul Pasiunii)
                     - lama aluneca foarte bine pe zonele unde ai aplicat gelul
                     - e 2 in 1, adica il poti folosi ca gel de dus, dar si ca gel de ras
                     - pretul
                     - cantitatea

Nu sunt lucuri care sa nu imi placa la acest produs.

Expira in 12 luni de la data deschiderii ambalajului -> Avand in vedere ca ai nevoie de putin produs, sunt sigura ca iti va ajunge mult timp, poate chiar 8-10 luni.


Pret: 12 lei

PS: Ma epilez si pe maini, nu mi se pare feminin sa ai par pe maini. Just my opinion:) Nu inteleg de ce epilatul pe maini nu e asa cautat ca epilatul pe picioare..

Voi ce metoda de epilare folositi? 

28 de comentarii:

  1. Cred ca "epilatul pe maini nu e asa cautat ca epilatul pe picioare" pentru ca depinde de persoana,si firul in cauza:)).Daca ai firul de par gros si inchis la culoare,poate...Oricum,fiecare persoana are preferintele sale.Eu una prefer sa nu pnetru ca mi se pare normal sa avem par pe maini,asa am fost creati..si in plus,odata ce te epilezi,nu te vei mai putea opri din cauza esteticului ...Anyway,conteaza sa ne simtit placuti,daca tie iti place,nu-mi baga in seama comentariul :-)) te pup

    RăspundețiȘtergere
  2. In general, incerc sa ma feresc de lama de ras. Recunosc, o mai folosesc din cand in cand, dar asta cand sunt in criza de timp. Folosesc sapun sau gel de dus pe post de gel de ras.

    In rest, folosesc epilatorul.

    RăspundețiȘtergere
  3. @ Mada: ma bucur foarte mult ca ai scris "mi se pare normal sa avem par pe maini,asa am fost creati".
    De aceea ma enerveaza cine/ce a descoperit epilatul pe picioare, de ce nu l'a descoperit si cel pe maini? Ma enerveaza la culme chestia asta, mai bine se epila de tot! Am fost creati cu par pe picioare, de ce s'a trezit el destept si a epilat doar picioarele, de ce nu a epilat si mainile?:)))

    RăspundețiȘtergere
  4. @ Andreea: vreau si eu sa mai experimentez cu metodele de epilare, sa nu raman toata viata la lama :)) ( cum suna:)) )

    RăspundețiȘtergere
  5. eu m-am axat pe ceara si epilator, gata cu lama ;), iti sugerez sa faci la fel, chiar daca it hurts like hell :))

    RăspundețiȘtergere
  6. Claudia: nu cred ca o sa fac pasul asta prea curand:-s
    cu lama pot sa iau fiecare firisor, dar cu ceara doare de mori si iti ia timp..
    eu in 5 minute is gata cu totul :)

    RăspundețiȘtergere
  7. La fel ca si tine fac si eu si maini si picioare ! Chiar o sa iau gelul asta !Mersi ca mi-ai zis de el !
    La multi ani de Martisor ! :*

    RăspundețiȘtergere
  8. @ Honey Bunny: ma bucur cand mai vad o fata care se eplileaza pe maini :)) cu mare drag :* La multi ani si tie:8

    RăspundețiȘtergere
  9. Si eu am vazut gelul asta de dus in magazin chiar astazi :D. O sa il iau cat de curand.

    Eu prefer epilatul cu ceara, dar inainte sa vin in Dk ma duceam la salon... aici nu imi permit inca :)) - ca idee de preturi, cel mai mic pret pentru tuns este de 70 de lei :)) si unde e pretul asta e garantat ca nu obtii o coafura decenta. Asa ca, lama for me si intre timp invat sa ma fac cu ceara de unica folosinta.

    Pupici

    RăspundețiȘtergere
  10. nu prea sunt prietena cu lama... eram mai in tinerete:))
    acum cu ceara, sau mai rar cu aparatul. si eu nu ma fac pe maini..ma simt bine asa, dar nici nu pot sa zic ca se vede de departe:)) cred ca as lua'o razna sa trebuiasca sa ma epilez si pe maini:))
    pupici:*

    RăspundețiȘtergere
  11. si eu sunt de acord cu Claudia si iti recomand sa renunti la lama. intradevar aparatul sau ceara sunt mai dureroase, dar mai eficiente. parul creste mai rar si mai incet. cu lama deja a 2-a zi se cunoaste. la tine poate inca nu e cazul, dar eu iti zic din experienta. dupa ce m-am epilat cu lama vreo 7 ani, am inceput sa folosesc aparatul. la inceput m-am chinuit mult cu firele de par care cresteau pe sub pielea din cauza ca ma epilasem cu lama inainte. acum parul este mult mai rar si cred ca asta conteaza cel mai mult.
    legat de epilatul pe maini... e cu dus si intors. da, intradevar daca ai o pilozitate excesiva, e ok sa te epilezi. dar daca parul este blond si rar nu-i vad rostul. si te rog sa nu folosesti lama pe maini. o sa-ti para rau mai tarziu. foloseste ceara. doare la inceput, dar o sa te obisnuiesti.

    RăspundețiȘtergere
  12. Hi there darling!i really like this product! i use it too:) also: We're hosting a giveaway on our blog! Come and take a look and participate if you like:)
    CLICK HERE.

    Love,
    fashionfabrice

    RăspundețiȘtergere
  13. :))Si eu ma epilez pe maini, am o gena de neam de maimuta mostenita de la tata :))...nu as rezista sa nu ma epilez. Eu o fac cu ceara de unica folosinta, nu doare foarte tare...M-am epilat si eu multi ani cu lama, in ideea ca e mai rapid si nu doare, dar creste foarte repede inapoi, firul e mai aspru...cu ceara nu ai aceste minusuri. Pupici

    RăspundețiȘtergere
  14. fetelor, multumesc pentru commentari si pentru sugestii:) o sa mai incerc si alte metode de epilare cat de curand..:)

    RăspundețiȘtergere
  15. Suna bine acest produs,pe aici nu l-am vazut inca. Eu ma epilez cu epilatorul pe picioare,pe maini sincer am putin par si pana acum nu m-an deranjat,deci cred ca nici de acum incolo nu ma va deranja.Am vazut cateva fete care se epileaza si dupa o saptamana de la epilare arata horror,le creste firul tare gros si cred ca mai rau arata asa decat cu putin puf pe maini.
    Bineinteles ca exista si persoane paroase care trebuie neaparat sa se epileze.

    Pupici!

    RăspundețiȘtergere
  16. Eu folosesc epilatorul...mor un pic in primele secunde , apoi nici nu-l mai simt:)))

    RăspundețiȘtergere
  17. @ Andreea: Eu ma epilez pe maini de vreo 2 ani, am vazut'o pe diriga ca era epilata si repede am incercat si eu. Imi place sa nu am nici un pic de par pe mana, sa fiu fina ca un bebelus :))

    RăspundețiȘtergere
  18. eu folosesc ceara calda si aparatul de epilat. Cu aparatul e mai dureros, dar asta pana cand iti amorteste piciorul :)) dar, iti sugerez sa te faci cu ceara calda( daca te epilezi regulat, nu o sa te doara mai deloc :D)

    RăspundețiȘtergere
  19. si eu foloseam inainte lama, si si acum cand ma mai grabesc, dar se vede o mare diferenta dupa ce imi creste firul de par (se vede cum se ingroasa si devine mult mai des si mai negru, pe cand, daca ma fac cu ceara, devine mai rar) Incearca macar o data, de doua ori :D daca nu te incumeti cu ceara calda, incearca si cu benzile depilatoare , care la fel, sunt mult mai bune decat lama :D pupici

    RăspundețiȘtergere
  20. @ Stefi: o sa incerc pe picioare cu ceara calda! pe maini am incercat si m'a dezamagit, dupa 2 zile incepea sa creasca si am zis ca nu'i vad rostul:)

    RăspundețiȘtergere
  21. Multumim mult de review, chiar am nevoie de produsul acesta. Si eu sunt de acord cu tine in privinta epilatului pe maini, eu am inceput sa fac asta din ''curiozitate'' pe la 11-12 lucru pe care nu-l recomand nimanui, insa creste foarte subtire si blond oricum. am incercat cu epilatorul si cu ceara pe maini, dar este prea dureros.
    Imi amintesc o emisiune de a lui Mircea Badea (nu sunt neaparat un admirator) in care vorbea tocmai despre chestia asta, cum ca multe femei se aranjeaza isi cumpara haine scumpe se machiaza o ora insa cand intind mana e plina de par ceea ce nu e prea estetic .

    RăspundețiȘtergere
  22. @ Alexandra: Ma bucur mult ca ti'am fost de folos si ca esti de acord cu mine. Lumea zice ca de ce ar trebui sa ne epilam pe maini, ca asa ne'a lasat Dumnezeu. Ok atunci, nu ne mai epilam nici pe picioare, asa ne'a lasat Dumnezeu :|

    RăspundețiȘtergere
  23. Denisa e foarte bine ca te epilezi,eu nu am neat o secunda ca nu e ok sa te epilezi pe maini.

    Pupici si sunt trista c anu sutn si eu pe lista de cute blogs :D

    RăspundețiȘtergere
  24. in secunda asta te pun!! imi place foarte mult blogul tau, cred ca ar trebui sa fie printre primele acolo:*

    RăspundețiȘtergere
  25. @Denisa zau ca nu a fost cu intentie! E lista ta de blogroll,si daca ma pui acolo si daca nu ma pui,eu tot te urmaresc :P Adica iti urmaresc blogul :*

    Pupici!

    RăspundețiȘtergere
  26. nu da serios ca trebuia sa fii, oricum trebuie sa reeditez lista aia, ca unele nu le urmaresc deloc :)

    RăspundețiȘtergere
  27. Sincera sa fiu nici eu nu le inteleg pe cele care nu se epileaza pe brate. Nu mi se pare nimic mai inestetic decat o femeie cu par negru si lung pe brate. Iar pt cele care considera ca asa le-a lasat Dzeu, atunci sa nu se mai epileze pe nicaieri :) Eu ma epilez pe maini de ani buni si o fac o data la 2-3 luni pt ca mai des nu e nevoie, imi creste super putin iar firul este muuuult mai subtire.

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...